vineri, 20 mai 2016

La sfîrşit, nici măcar urîţenia nu va mai salva lumea



La o şcoală britanică, Ripley Academy, un profesor suplinitor de sport a organizat un program after-school de sport în bikini (https://uk.style.yahoo.com/post/144597942214/school-forced-to-apologise-for-offering-bikini). Părinţii au fost indignaţi. Acum, ai crede că reacţia părinţilor a fost provocată de ideea în sine, care pare să aparţină mai degrabă unui sexolog (sexofil, de fapt) progresist. Nu, părinţii au fost deranjaţi de ideea că unii copii (ai lor) ar putea arăta mai puţin bine în bikini decît alţii (ai altora). Ora a fost suspendată. Datorită colegilor lor obezi, elevii cu trupuri armonioase au fost salvaţi. Conducerea şcolii a emis un comunicat în care se precizează că „nu va mai permite nici o disciplină sau activitate after-school care să deranjeze vreun tînăr în legătură cu aspectul lui fizic” („we would never condone any class, or after-school activity, that may put pressure on any young person in terms of their own body image.”)
Este destul de probabil că părinţii elevilor frumoşi au suferit în tăcere, alături de copiii lor. Dar, după cum merg lucrurile, nu cred vor suferi prea mult, şi vor organiza opţionale la care copiii lor vor putea participa direct în fundul gol.
 Atunci cînd o profesoară le-a spus părinților unui elev în vîrstă de 13 ani că a rămas însărcinată cu copilul lor, părinții au fost „extrem de încurajatori și de entuziasmați” („She became pregnant with his child in January, according to police. When she told the boy's parents, they were ‘very supportive and excited’, she told a school district investigator, court documents show.” http://www.telegraph.co.uk/news/2016/06/02/texas-teacher-who-got-pregnant-after-sex-with-13-year-old-pupil/?ref=yfp).
Cînd Dumnezeu l-a făcut pe om, Lucifer l-a invidiat şi l-a urît. Cred că acum începe să se teamă de noi. Prima dată l-am detronat din cer. A doua oară îl vom detrona din iad. Am sporit atît de mult în răutate, încît în iad noi vom fi cei care îi vor chinui pe draci.